Koninklijke atletiek &
Joggingclub beverhout
Running Center
SBB
Architectenbureau Deryckere
Dressed Room
Hart voor atletiek

Hart voor atletiek

De kernopdracht van BEHO is wedstrijdatletiek. Hierbinnen biedt BEHO alle atletiekdisciplines van sprint en afstandsnummers tot spring- en werpdisciplines aan. 

Onze jongste atleten dienen vooral plezier te beleven aan het sporten. Vanuit een speelse aanpak leren jongeren ontdekken wat hun lichaam kan. Ze leren samen sporten, samen plezier maken, samen uitdagingen aangaan en uiteindelijk samen winnen of … verliezen. 

Meer over onze club >>
Maak kennis met onze
premium sponsors

Laatste Nieuws

Kortemark loopt 11/3/2018

De eerste wedstrijd van het nieuwe wegseizoen en een niet te onderschatten parcours, deels verhard, deels onverhard. De hevige regen van de voorbije nacht en voormiddag zorgen ervoor dat het op een aantal stroken zwoegen wordt op de zompige ondergrond.
Lees meer

PK veldlopen 4/2/2018

Op het nieuwe en mooi aangelegde parcours in het sportpark Drogenbrood, organiseert Beverhout het West-Vlaams kampioenschap veldlopen. Een parcours met lange snelle stroken, wat bochtenwerk en een aantal pittige heuvels.
Lees meer

Veldloop Ieper 21/1/2018

Het begint met een paar regen druppeltjes, maar in de loop van de namiddag wordt het steeds erger, het parcours ligt er binnen de kortste tijd bijzonder zwaar en glibberig bij.
Lees meer