Koninklijke atletiek &
Joggingclub beverhout
Hart voor atletiek

Hart voor atletiek

De kernopdracht van BEHO is wedstrijdatletiek. Hierbinnen biedt BEHO alle atletiekdisciplines van sprint en afstandsnummers tot spring- en werpdisciplines aan. 

Onze jongste atleten dienen vooral plezier te beleven aan het sporten. Vanuit een speelse aanpak leren jongeren ontdekken wat hun lichaam kan. Ze leren samen sporten, samen plezier maken, samen uitdagingen aangaan en uiteindelijk samen winnen of … verliezen. 

Meer over onze club >>
Maak kennis met onze
premium sponsors

Laatste Nieuws

Veldloop Brugge, 18/11/2018 

Eerste editie van deze nieuwe veldloop in het Veltembos aan de rand van Brugge. Voor de toeschouwers een niet zo overzichtelijk parcours, maar voor de atleten een heel mooi en selectief parcours in deze bosrijke omgeving. Start- en aankomstzone zijn wellicht nog voor verbetering vatbaar, maar al bij al een geslaagde organisatie. 
Lees meer

Veldloop Sint-Maria-Aalter 11/11/2018

Zeer goede weersomstandigheden en een bijzonder goed beloopbaar parcours, met snelle wedstrijden tot gevolg.  
Lees meer

Course du Souvenir (Ploegsteert) 11/11/2018

Stipt om 11.00 en exact 100 jaar na het beëindigen van de Eerste Wereldoorlog start deze klassieker. Zoals telkenjare een sterk bezette wedstrijd. Op de 8km behaalt een verkouden Lies een 7de plaats en loopt Davy, tussen internationaal gezelschap, een sterke halve marathon en finisht op plaats 13.