Veldloop Maldegem, 20/01/2019

Zonnig maar fris is het in het St Annapark te Maldegem. Het parcours ligt er perfect bij wat garant staat voor snelle wedstrijden, met enkele heuvels en zandstroken erbovenop.
Veldloop Maldegem, 20/01/2019

 

Bij de scholieren voelt Lotte zich heel wat beter dan vorige week in Meulebeke. Ze loopt bijna de ganse wedstrijd op een 2de plaats, maar moet in de eindspurt alsnog de duimen leggen. Een podiumplaats is echter steeds meegenomen.

 

Nancy en iets verder in het deelnemersveld Stefanie, starten beiden misschien een beetje te rustig maar kunnen verschillende atleten recupereren gedurende de master wedstrijd.

 

Lies voelt zich eveneens goed op dit parcours met een voortreffelijk resultaat tot gevolg in de senior wedstrijd.

 

 

 

Zeven Beverhout masters gaan van start en andermaal strijden Timothy en Stefaan vooraan in de groep. De afstand tussen de twee is ditmaal iets groter dan in de voorbije weken, maar het goed lopende parcours is duidelijk in het voordeel van Timothy die finisht op een 5de plaats. Stefaan is 6de. Peter en Kurt arriveren kort daarna gevolgd door Ivan, Johan en Norbert. Tussen dit master geweld lopen ook de juniores met Sander.

 

Bij de seniors wordt het een duel tussen twee toppers: Alexander en Ward Van Der Kelen (winnaar Berenloop 2018). In de zandstroken kan Alexander telkens wat voorsprong nemen, maar in de lange snelle stukken loopt Ward het gaatje telkens terug dicht. Zoiets kan natuurlijk niet blijven duren en nog voor het ingaan van de laatste van de zes af te leggen ronden, duwt Alexander in het zand de gaspedaal nog wat verder in, ditmaal kraakt de tegenstand. Een mooie overwinning die niet zonder slag of stoot is verkregen.

 

< Terug naar overzicht